Verighete aur – să fie aur galben sau aur alb

Urmează momentul în care trebuie să bifați partea de verighete? Ați luat în vizor atât partea de verighete aur, cât și partea de verighete diamantinel logodnă sau alte modele verighete?

Unele dintre cele mai căutate modele verighete sunt verighetele aur. Acestea, însă, pot fi de mai multe feluri. Astfel, există verighete aur galben și verighete aur alb. Care credeți că v-ar atrage mai mult?

Dacă nu aveți încă o imagine clară asupra a ceea ce vă doriți, ci aveți în minte mai multe modele verighete sau mai multe tipuri de inel logodnă nu e nimic greșit.

Pentru a vă face o idee mai amplă, dar și mai sigură despre ce vreți, puteți lua în considerare atât verighete aur alb, cât și verighete aur galben.

Ce le deosebește pe acestea unele față de altele? Care este diferența dintre aurul alb și aurul galben?

Când vine vorba despre verighete, putem distinge, în primă instanță, verighete aur galben.

Ca urmare, se poate spune despre aurul galben că este cel mai întâlnit material prețios atât atunci când vine vorba despre verighete, cât și atunci când vine vorba despre alte bijuterii. Acesta este rezultatul alierii dintre aur, argint, cupru și zinc. Culoarea rezultată dintre compunerea acestora nu este altceva decât culoarea pură a aurului galben.

Rolul acestuia când vorbim despre bijuterii? Aurul galben are rolul de a scoate în evidență orice piatră prețioasă, cu atât mai mult cu cât el poate fi șlefuit în așa fel încât rezultatul să fie spectaculos.

Ba mai mult decât atât, există foarte multe asemănări între aurul galben și aurul alb. Ele, ca și material prețios, au aproximativ aceeași duritate, dar și durabilitate, la același număr de karate.

Cât despre aurul alb, căci veni și rândul acestuita, există foarte multe variante și modele verighete, dar și foarte multe variante inel logodnă confecționate din aur alb.

Trebuie să recunoaștem, acesta a fost foarte solicitat în ultimii ani și se observă o ascensiune la nivel de bijuterii în ceea ce-l privește.

În ceea ce privește, astfel, aurul alb, acesta este creat prin alierea aurului cu zinc, cupru și nichel, nichelul ocupând o poziție foarte importantă în redarea culorii rezultatului final.

Se poate obține și prin alierea aurului cu argintul, rezultatul fiind tot la fel de strălucitor.

Atât aurul galben, cât și aurul alb sunt două metale prețioase din care se pot confecționa verighete aur, însă nu se poate omite nici partea de inel logodnă sau verighete diamant, în care în care vrei ca verighetele să nu fie atât de simple.